Jogi nyilatkozat

Kérjük olvassa el az alábbi jogi nyilatkozatot figyelmesen, mert weboldalunk valamennyi oldalának az innen elérhető oldalak megnyitásával,  illetve a Honlapon feltüntetett e-mail címének elérésével az alábbiakban írt feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

1. A Kala-Med Kft egy egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó magán és OEP finanszírozott területi alapellátást nyújtó rendelő. Az általunk működtetett weboldal célja, hogy segítsük az embereket egészségük megőrzésében vagy legjobb tudásunk szerint az egészségük helyreállításában.

2. A weboldalon található információk, cikkek, tájékoztatók, videók, képi anyagok mind a Kala-Med Kft szellemi termékei, annak másolása újra közlése a forrás feltüntetésével és a tulajdonos engedélyével történhet. A Honlap és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult. A jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

A weboldalon keresztül elérhető linkek tekintetében az adott oldal szerkesztője minősül a szerzői jog jogosultjának.

3. A weboldalt megtekintő felhasználó az oldal tartalmát kizárólag magáncélú felhasználására – azaz on-line hozzáférésre, a weboldal egyes részeinek a felhasználó által használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására használhatja. A magáncélú felhasználásért ellenszolgáltatást a weboldal üzemeltetője nem kér, azonban jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

4. A Szolgáltató törekszik a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget.

A kalamed.hu is közölhet máshonnan átvett információkat, cikkeket, de azt minden esetben engedéllyel és a forrás feltüntetésével teszi, abból a célból, hogy minél magasabb minőségű tájékoztatást adhasson a weboldal felhasználóinak, látogatóinak.

A megjelent cikkek, hírek, egészség tippek nem helyettesítik az orvosi ellátást. Amennyiben panaszai, problémái vannak, kérjük forduljon orvoshoz.
Az oldalon megjelent tanácsok eredményeiért az oldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felelősséget.

5. A Szolgáltató a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos adatokat az igénybe vevő hozzájárulásának hiányában csak akkor kezelhet, ha azok az igénybe vevővel közvetlenül nem hozhatók összefüggésbe.

A Szolgáltató személyes adatok esetleges kezelése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartja. Minden esetben pontosan megadja az adatkérés célját, és a kapott adatokat csakis azon célból használja fel.

6. A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

A változás jogát fenntartjuk.
Kiadva:2014.12.14.