Belgyógyászati magánrendelés

A belgyógyászat igen sokrétű ága az orvostudománynak. Míg sokszor általános orvoslásnak hívják, az egyik legsokrétűbb, legszerteágazóbb területe a gyógyításnak, megelőzésnek és a rehabilitációnak. Belőle nőtt ki a kardiólógia, a gasztroenterológia, az endokrinólógia, hogy csak pár szakterületet említsünk.

kalamed belgyogyaszat

 

Mi itt a budakalászi magánrendelőnkben elkötelezett hívei vagyunk a megelőzésnek és azoknak a gyógymódoknak, amelyek a betegek aktív részvételét igénylik saját gyógyulásukban, saját erőforrásaik mobilizálásával. Budakalászi belgyógyász és traumatológiai magánrendeléseinken is igyekszünk kideríteni, felderíteni, milyen összefüggés van az adott betegség és az életmód között, a gyógyszereken kívül milyen változtatásokkal, esetleg milyen alternatív gyógymódokkal gyógyíthatunk. Fontos a hozzánk fordulóval a partneri kapcsolat kialakítása, hisszük, hogy ha érti valaki mi történik vele és milyen lehetőségei vannak gyógyulásában akkor könnyebben változtat.                                

Kiemelten foglalkozunk a civilizációs betegségekkel, igyekszünk megértetni, hogy felelősek vagyunk saját egészségünkért, testi-lelki harmóniánkért. Nagyon fontos a mozgás, sportolás szerepének megértése, igyekszünk betegeink egyéniségének megfelelő mozgásformát ajánlani. A táplálkozás, étrend kialakításánál személyre szabott változtatást javaslunk, felismerve azt elmúlt 25 évben, ennek a kimagasló szerepét immunrendszerünk védelmében. Lelki életünk harmóniája igen fontos egészségünk megőrzésében, a stressz feldolgozására számos módszer létezik. Egyénre szabva igyekszünk megismertetni ezeket a lehetőségeket betegeinkel, nem zárkozunk el a kineziólógia, családállítás, pszichológus segítségének igénybevételének javaslásától sem.”

Mikor forduljunk belgyógyászhoz?

Leggyakrabban akkor fordulunk belgyógyászhoz, ha bizonytalanok vagyunk, nem tudjuk hová forduljunk. Ha az alábbiak közül bármely kérdés felmerül Önben, bátran jelentkezhet nálunk, segíteni tudunk Önnek:

 • Ha nem tud eligazodni leleti között, nem érti mi történik…
 • Ha negatív leletei vannak, de úgy érzi valami nem stimmel…
 • Ha úgy érzi hiába szedi rendszeresen gyógyszereit és nem javul…
 • Ha tudja, hogy baj van az életmódjával, változtatna is, de nem tudja hol kezdje…
 • Ha a szűrővizsgálaton valami eltérés jelentkezett…
 • Ha várakozási idő nélkül szeretne vizsgálatokat…
 • Ha kulturált körülmények között intézné…

Miért érdemes belgyógyász magánrendelésre jelentkezni?

 • várakozási idő nélkül, előre egyeztetett időpontban várjuk Önt
 • beutaló nélkül jelentkezhet

Belgyógyászati magánrendelésünk szolgáltatásai

Mi történik egy belgyógyászati vizsgálaton?

A belgyógyászat az egész szervezetet érintő betegségek kivizsgálásával, felismerésével és gyógyításával foglalkozik.

 • Az első legfontosabb az alapos kikérdezés, az un. anamnézis felvétele. Az orvos rákérdez korábbi illetve gyermekkori betegségekre, családban előforduló megbetegedésekre, azok szövődményeire, az allergiák feltérképezése is ide tartozik.
 • Majd a fizikális vizsgálat során az orvos felméri a hozzá forduló testi fejletségét, tápláltságát, áttapintja a nyirokcsomókat, meghallgatja a tűdő és szívhangokat, áttapintja a hasat, vérnyomást mér, ha szükséges testsúlyt is.
  A vizsgálat részét képezi a mozgásrendszer és az idegrendszer állapotának feltérképezése is.
 • Ha szükséges kiegészítő labor és eszközös vizsgálatokat rendel el, ha kell szakorvosi konzultációkat kér.
 • az eredmények birtokában a beteggel közösen megbeszélik a terápiát, ha szükséges az életmód változtatás lépéseit, a további kezeléseket, a következő kontroll vizsgálatokat.

További eszközös vizsgálataink>>


Tovább a belgyógyászati magánrendelés rendelési idejére>>


Tovább a belgyógyászati magánrendelés áraira>>


Tovább a belgyógyász adatlapjára>>


 

JELENTKEZZEN BE A+36 (26) 341 815 -ÖS TELEFONSZÁMON!