Filozófiánk

Mi itt a budakalászi magánrendelőnkben elkötelezett hívei vagyunk a megelőzésnek és azoknak a gyógymódoknak, amelyek a betegek aktív részvételét igénylik saját gyógyulásukban, saját erőforrásaik mobilizálásával. Budakalászi belgyógyász és traumatológiai magánrendeléseinken is igyekszünk kideríteni, felderíteni, milyen összefüggés van az adott betegség és az életmód között, a gyógyszereken kívül milyen változtatásokkal, esetleg milyen alternatív gyógymódokkal gyógyíthatunk.

Fontos a hozzánk fordulóval a partneri kapcsolat kialakítása, hisszük, hogy ha érti valaki mi történik vele és milyen lehetőségei vannak gyógyulásában akkor könnyebben változtat.

Medical Records & Stethoscope

Fontos a harmónia, az egyensúly megtalálása és helyreállítása, mind testi tünetek enyhítésében, a mozgás, a táplálkozás és a lelki életünk harmóniájában.

Kiemelten foglalkozunk a civilizációs betegségekkel, igyekszünk megértetni, hogy felelősek vagyunk saját egészségünkért, testi-lelki harmóniánkért. Nagyon fontos a mozgás, sportolás szerepének megértése, igyekszünk betegeink egyéniségének megfelelő mozgásformát ajánlani. A táplálkozás, étrend kialakításánál személyre szabott változtatást javaslunk, felismerve azt elmúlt 25 évben, ennek a kimagasló szerepét immunrendszerünk védelmében. Lelki életünk harmóniája igen fontos egészségünk megőrzésében, a stressz feldolgozására számos módszer létezik. Egyénre szabva igyekszünk megismertetni ezeket a lehetőségeket betegeinkel, nem zárkozunk el a kineziólógia, családállítás, pszichológus segítségének igénybevételének javaslásától sem.

Az egészségügyben dolgozóktól elvárás a magas szakmai felkészültség, az udvarias viselkedés, a türelem, a jó kommunikációs készség és az egyik legfontosabb a magas szintű empatikus készség. Orvosaink és asszisztenseink mind hosszú évek tapasztalataival a hátuk mögött és nagyon összeszokott csapatként dolgoznak együtt mind az Önök szolgálatában, hogy egészségük megőrzésében és visszaállításában segítségükre legyenek. Nálunk dolgozóknál elvárás a pontosság, a korrektség, a diszkréció, az empátia és a rugalmasság.