Munkatársak

Az egészségügyben dolgozóktól elvárás a magas szakmai felkészültség, az udvarias viselkedés, a türelem, a jó kommunikációs készség és az egyik legfontosabb a magas szintű empatikus készség. Orvosaink és asszisztenseink mind hosszú évek tapasztalataival a hátuk mögött és nagyon összeszokott csapatként dolgoznak együtt mind az Önök szolgálatában, hogy egészségük megőrzésében és visszaállításában segítségükre legyenek. Nálunk dolgozóknál elvárás a pontosság, a korrektség, a diszkréció, az empátia és a rugalmasság.

Orvosaink

kalamed_avatar-186x148
Dr. Gál Katalin – Belgyógyász szakorvos

6 évet nagyforgalmú vidéki belgyógyászati osztályon, emellett belgyógyász és EKG szakrendelésen dolgoztam. Elkötelezett híve vagyok a megelőzésnek és azoknak a gyógymódoknak, amelyek a betegek aktív részvételét igénylik saját gyógyulásukban, saját erőforrásaik mobilizálásával.

 

Szakmai önéletrajz>>
Rendelései>>


 

Asszisztenseink

kalamed_avatar-186x148

Tóth Emma – körzeti nővér

Számomra mindig is fontos volt elnyerni az emberek bizalmát, hogy megnyílva irányomban elmondhassák problémáikat, amelyen a legjobb tudásom szerint igyekszem mind a mai napig segíteni.

 

Tovább>>

kalamed_avatar-186x148
Nagel Istvánné Kati – vérvételi asszisztens 

Nagyon szeretem az emberek és komoly felelősséget érzek azok iránt, akik rám vannak bízva. Életem meghatározó célja épp ezért öt gyermekem felnevelése. Bár az anyaság számomra a legfontosabb, igyekszem maximálisan segíteni azokon, akik munkám során problémáikkal hozzám fordulnak. A mindennapokban kedvességre és megértésre törekszem, hiszen mindig nagy szükség van egy-egy jó szóra.

Tovább>>

.

 

kalamed_avatar-186x148

Botyánszkiné Rácz Mária – vérvételi adminisztrátor

Lorem ipsum dolor sit amet, cu mel ubique nostrud insolens, summo expetenda euripidis mea cu. Te ludus docendi usu, in qui populo deleniti percipitur. Has ei dicant veritus placerat, te virtute petentium per, cu quo iuvaret suscipiantur. Ei natum meliore intellegam his, verterem torquatos duo ei, eu vero percipit eos.