Tóth Emma önéletrajz

1990 óta dolgozom az egészségügyben. Iskoláim elvégzése után belgyógyászati osztályon kezdem dolgozni, ahol megtanultam gyakorlatban is azt amit az iskolában elméletben igyekeztem elsajátítani. A belgyógyászat igen sokrétű, ma már több szakra is ágazik. Egy belgyógyászati osztályon oly sok betegségtípus előfordul, hogy az egyik legszerteágazóbb tudást lehet elsajátítani az ápolás területén is. Majd már tudásra vágyva dolgoztam hosszabb-rövidebb ideig pszichiátriai osztályon, gasztroenterológiai-, szemész- sebész-, kardiológia magánrendeléseken.

Pár hónapra elhagytam az egészségügy világát, de szívem visszahúzott és Dr. Gál Katalinnál találtam meg a helyem, mint körzeti nővér. Több, mint 10 éve segítem a doktornő munkáját és igyekszem a betegeink gyógyulásához hozzájárulni. 2014 óta segítek az Egészségklub szervezésében megrendezésre kerülő egészségnapokon, reumatológiai szakrendelések asszisztenciájában segédezem, sebészeti, traumatólógiai magánrendelésünk lebonyolításában veszek részt Minik Doktor oldalán.

A hagyományos gyógymódok mellett érdekelnek a homeopátiás gyógymódok is, amelyben képeztem is magam. Mind a homeopátia területén, mind pedig a Schüssler féle arcdiagnosztizálás terén megszereztem a alap képesítést.